In het kort

Al 25 jaar specialist ter zake in dakbedekking met EPDM membranen. Wij bieden passende bekledingsoplossingen voor zowel privé-woningen als industriële toepassingen, nieuwbouw of renovatie.

Een familiebedrijf met een diensteverlening van A tot Z. Van de levering en plaatsing tot en met de oplevering & keuring.

72
succesvolle
projecten
per maand
31
competente
medewerkers
Onze waarden

Ervaring

Dankzij de vakbekwaamheid en de ervaring van onze mensen kunnen wij u een waterdichte oplossing garanderen. U kunt rekenen op een correcte uitvoering en zorgvuldige afwerking van onze dakwerken. Tot in de kleinste details, want enkel dan heeft u de garantie dat u een duurzame dakbedekking heeft.

Plaatsing

Als ervaren dakdekker weten we dat de kwaliteit van de bevestigingsmiddelen even belangrijk is als die van de dakdichting zelf. De manier van bevestiging moet precies afgestemd zijn op de ondergrond of onderconstructie waar de bedekking op aangebracht wordt.

Technische goedkeuring

De Matthijs EPDM-folie en systemen werden volgens de Atg-richtlijnen getest. Daarnaast beantwoorden de Matthys EPDM-systemen ook aan de eisen gesteld in nationale normen voor wat betreft fysische eigenschappen, naadverbinding, brandweerstand en windweerstand. Een kopie van deze technische certificaten en testresultaten is beschikbaar op aanvraag.

Certificatie

Matthys Projecten is gercertifieerd plaatser, een erkenning voor een selecte groep dakdekkers. Deze erkenning wordt gegeven voor het leveren van topprestaties en kwaliteit.